Proiect De Casa – 50 Mp Un Proiect De ArhiProPub

Recordings & Event Resources Forums Rides & Lodging Board Proiect De Casa – 50 Mp Un Proiect De ArhiProPub

 • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #16907 Reply
  karicoats7457
  Guest

  Privire in sectiune, amplasarea pe teren si imagini din cele 4 laturi. Rolul nostru este sa va eliberam de efortul si timpul pierdut cu rezolvarea problemelor de orice natura, astfel incat dumneavoastra sa va vedeti in cele mai bune conditii visul implinit la cele mai mici costuri. Baia are 3.6 metri patrati si a fost proiectata astfel incat sa poata fi utilata cu o masina de spalat, o cabina de dus, o chiuveta si un recipient de WC. Livingul particular-zis are o suprafata de 17,5 metri patrati, iar bucataria 4 metri patrati. Proiectul acesta pre-texta o casa cu amprenta la teren de 14 pe 11,5 metri si este compus in central din 3 dormitoare, un living si o bucatarie. Acest proiect de casa ieftina va ofera structura unui apartament cu doua camere: o bucatarie, o baie, un living si un dormitor. In acest plan de casa mica, s-a calcul intrarea in baie printru spatiul comun dintre bucuatarie si living.

  Au fost înscrise 2 proiecte, nu s-a oferit nicio nominalizare. In plus, arhitectul a fost magnific si a avut o minte sclipitoare impartind virtual casa in doua zone: zona de zi si zona de odihna. • Proiect Casa nr. Daca aveti un maidan intr-o zona linistita si va place sa va petreci timpul acolo, cateva zile pe luna, in weekend-uri ori in zilele libere, atunci acest plan de casa pe care il propunem poate fi proiectul perfect pentru o casa ieftina si mica. Si daca ne gandim ca pretul de executie al unei case “la rosu” este de pana in 200 euro pe metru patrat, ne dam seama ca acesta casa mica si ieftina poate fi construita cu aproximativ 10.000 euro. Preturile se calculeaza pe metru patrat suprafata construita desfasurata, incepand pentru specialitatea arhitectura de la 7 euro/mp. Suntem un birou de zvârlire ale carui preturi se raporteaza de orândui si sunt calculate la metru patrat suprafata construita desfasurata.

  Echipa Elis Pavaje iti locui la dispozitie cu un pachet complet de lucrari privind amenajarile exterioare, printre care amintim: intenţie curte, profilare peisagistica, amenajare piscina, amenajare curte, plan gradina, amenajare peisagistica. In dorinta de a oferi solutii de aruncare complete si de calitate, echipa Arhitect Space Concept va a pluti la dispozitie de la realizarea conceptului pana la avizare si asistenta pe santier pentru proiecte case, vile, blocuri, spatii comerciale si proiecte amenajari interioare. Va incurajam sa avem o prima discutie pentru a afla iar ce va putem fixa la dispozitie. Oferta noastra cuprinde 115 proiecte de casa selectionate atent pentru specificul pietei imobiliare din Romania, din care 99 modele de proiecte case cu mansarda – acest specimen de locuinta bucurandu-se de un aievea succes pe piata imobiliara romaneasca, planuri case parter, de case ieftine, proiecte de casa pentru sector ingust, planuri case moderne, proiect casa de vacanta, proiect casa mica moderna, case cu mansarda cu ori fara garaj, proiecte pentru constructii de case din caramida pe zidarie portanta ori configura pe cadre cu zidarie de BCA, proiecte pentru constructii case din lemn, proiecte duplexuri, proiecte vile pentru doua familii, plan pentru pensiune agroturistica, etc.

  Pentru un arhitect Bucuresti si Ilfov poate fi dificil sa renunte la un plan fara ca acesta sa nu sufere intarzieri ori sa nu aduca suplimentarea costurilor. Selectia unui arhitect Bucuresti ori Ilfov ar a fi facuta incepand cu criterii simple dar ferme si bine definite. Un birou de arhitectura, arhitect Bucuresti si/ori Ilfov va promova evocativ nivelul estetic al imobilului pentru ca unul din atributele arhitecturii tine chiar de artele frumoase. In acest vedere de casa parter, cu dormitoare mansardate, spatiile de dormit de la nivelul fin sunt specific concepute pentru membrii tineri ai familie. Venim in sprijinul companiilor si persoanelor fizice din Romania cu o oferta completa de servicii de proiectare si consultanta, concepute înspre a acoperi intreaga activitate de la idee si concept pana la inaugurare si dare in folosinta si chiar mai mult de atat oferim servicii de „property management” si mentenanta. Intreaga casa este bine iluminata natural, avand ferestre foarte mari. De aici poti sa accesezi intreaga locuinta. Mai inainte, total pe partea stanga, este o debara de 7,4 mp încotro iti poti depozita cam tot ce ai nevoie pe langa casa. De mentionat ca la mansarda, pe langa holul din centru de 6 mp mai gasim si o baie destinata acestor doua dormitoare.

Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: Proiect De Casa – 50 Mp Un Proiect De ArhiProPub
Your information: